The Zebras + Las Ruinas en la fiesta de presentación del Primera Persona 2015

cartellPPperwebToda la información aquí al lao, en el flamante cartel que nos ha manufacturado Uri Amat, el Raymond Pettibon de nuestro humilde sarao. Y a renglón seguido va el texto que nuestro hombre de acción, Jordi Garrigós, ha escrito con ocasión de la fiesta:

«El proper dissabte 7 de març celebrarem l’única festa oficial de presentació del festival Primera Persona d’aquesta any. Després de dues edicions movent-nos pel centre de la ciutat (C3 Bar i La Masia) tornem a casa, al racó de les nits victorioses, el nostre Bada Bing: l’Heliogàbal de Gràcia. El centre neuràlgic de la música –i la poesia- de Ramon y Cajal viurà una jornada de pop i literatura amb l’actuació destacada de The Zebras. El grup australià aterra de nou a Barcelona després d’actuar a la darrera edició del Madrid Popfest una nit abans, i ho fa per presentar el seu tercer i magnífic disc, Siesta. Provinents de Melbourne, els Zebras són fills il·legítims dels Go Betweens i cosins germans dels Lucksmiths, amb aromes que recorden al millor pop del món, a Sarah Records, Flying Nun i totes aquestes coses que ens agraden. Cançons de les que importen.

Els acompanyen Las Ruinas, ara mateix un nostres dels grups favorits de la ciutat i un exemple ideal de la primera persona aplicada a la música. El trio presentarà el seu cinquè disc, Tony Bravo (Genio Equivocado), una apropament pop a les guitarres brutes de les seves primeres referències. La lectura vindrà a càrrec del mexicà resident a Barcelona, Juan Pablo Villalobos, que tot just acaba de publicar la seva tercera novel·la Te vendo un perro (Anagrama) i que és un dels nostres escriptors referents actuals en llengua castellana. Acabarem la nit amb tres punxadiscos, amics de tota la vida del festival: Mireia Madroñero (Sones), Marta Millet (Parlament) i l’aparició especial d’Uri Amat. El jolgorio començarà a les 21:30 de la nit i acabarà tot just tanqui la persiana de l’Heliogàbal i el senyor de seguretat ens convidi a marxar de la façana abans de rebre un meco. El preu de la festa és de 7€.»